Blog

Gewokte zeekraal met zalm, rijk aan jodium en omega 3 vetzuren


Nodig:

2 eetlepels kokosolie of olijfolie

3 teentjes knoflook, in plakjes

2 rode uien, in dunne partjes

250 g zalmfilet, in blokjes

150 g zeekraal, afspoelen met water

sap van ½ citroen

Bereiden:

Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui 2 minuten. Schep de zalm en zeekraal erdoor en roerbak alles nog 2 minuten. Sprenkel het citroensap erover en maal er zwarte peper boven. Laat het vocht op hoog vuur al omscheppend verdampen. Breng de zalm op smaak met wat zout. Lekker met rijstnoodles of zilvervliesrijst.

Een heerlijk gerecht en snel klaar!

(2 personen)

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Wendy Steygerwalt

info@purefoodz.nl

tel: 06 - 44 73 81 49

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon