top of page

Blog

Clean eating


We hadden al biologisch, toen kwam er ecologisch eten en de nieuwste food trend is clean eating. Nee, dit betekent niet je groenten extra goed wassen voor je het opeet. Clean eating is een aanduiding voor 'schone' producten: voedsel dat onbewerkt is, waaraan geen geraffineerde suikers of E-nummers zijn toegevoegd.

In de praktijk betekent clean eating dat je zo weinig mogelijk producten uit blikken, potjes, pakjes of zakjes eet. Puur en vers, daar gaat het om. Met minder zout, suiker en andere toevoegingen.

Hieronder gevulde puntpaprika met geitenkaas, walnoten en Italiaanse kruiden. Gewokte champignons met knoflook, gedroogde chili en zeezout. Gevulde avocado met eiersalade (op basis van citroensap, kurkuma, kerriepoeder, olijfolie en zeezout). Smullen!

Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page