top of page

Blog

Gewokte zeekraal met zalm, rijk aan jodium en omega 3 vetzuren


Een heerlijk gerecht en snel klaar!  (2 personen)

Nodig:

2 eetlepels kokosolie of olijfolie

3 teentjes knoflook, in plakjes

2 rode uien, in dunne partjes

250 g zalmfilet, in blokjes

150 g zeekraal, afspoelen met water

sap van ½ citroen

Bereiden:

Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui 2 minuten. Schep de zalm en zeekraal erdoor en roerbak alles nog 2 minuten. Sprenkel het citroensap erover en maal er zwarte peper boven. Laat het vocht op hoog vuur al omscheppend verdampen. Breng de zalm op smaak met wat zout. Lekker met rijstnoodles of zilvervliesrijst.

Een heerlijk gerecht en snel klaar!

(2 personen)

Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page