Blog

 

Suikervrij eten saai? Dit suikervrije recept voor kokosdadel bonbons is niet alleen lekker voor de zoete trek, het is ook nog eens verantwoord.

Voor circa 12  bonbons:

 

4 grote dadels

1 kopje walnoten (gepeld)

1 kopje kokosschaafsel

60 ml kokosolie

1 el chiazaad

Eventueel: 2 el rauwe cacao

 

Zo maak je de bonbons:

  1. Haal de pit uit de dadels

  2. Verwarm de kokosolie in een pannetje totdat deze vloeibaar is.

  3. Doe de walnoten, de vloeibare kokosolie, chiazaad en eventueel de cacao in de blender/staafmixe...

April 17, 2016

Nodig: 

 

2 eetlepels kokosolie of olijfolie

3 teentjes knoflook, in plakjes

2 rode uien, in dunne partjes

250 g zalmfilet, in blokjes

 

150 g zeekraal, afspoelen met water

sap van ½ citroen

 

Bereiden:

Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui 2 minuten. Schep de zalm en zeekraal erdoor en roerbak alles nog 2 minuten. Sprenkel het citroensap erover en maal er zwarte peper boven. Laat het vocht op hoog vuur al omscheppend verdampen. Breng de zalm op smaak met wat zout. Lekker met rijstnoodles of zi...

February 3, 2016

We hadden al biologisch, toen kwam er ecologisch eten en de nieuwste food trend is clean eating. Nee, dit betekent niet je groenten extra goed wassen voor je het opeet. Clean eating is een aanduiding voor 'schone' producten: voedsel dat onbewerkt is, waaraan geen geraffineerde suikers of E-nummers zijn toegevoegd.

 

In de praktijk betekent clean eating dat je zo weinig mogelijk producten uit blikken, potjes, pakjes of zakjes eet. Puur en vers, daar gaat het om. Met minder zout, suiker en andere toevoeg...

Please reload

Nieuwsberichten
Please reload

Purefoodz volgen
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Wendy Steygerwalt

info@purefoodz.nl

tel: 06 - 44 73 81 49

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon