Blog

April 17, 2016

Nodig: 

 

2 eetlepels kokosolie of olijfolie

3 teentjes knoflook, in plakjes

2 rode uien, in dunne partjes

250 g zalmfilet, in blokjes

 

150 g zeekraal, afspoelen met water

sap van ½ citroen

 

Bereiden:

Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui 2 minuten. Schep de zalm en zeekraal erdoor en roerbak alles nog 2 minuten. Sprenkel het citroensap erover en maal er zwarte peper boven. Laat het vocht op hoog vuur al omscheppend verdampen. Breng de zalm op smaak met wat zout. Lekker met rijstnoodles of zi...

Please reload

Nieuwsberichten
Please reload

Purefoodz volgen
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Wendy Steygerwalt

info@purefoodz.nl

tel: 06 - 44 73 81 49

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon